Dronebeelden die indruk maken - dit van overal

Hebt u beelden nodig voor een presentatie, promotiecampagne of voor andere doeleinden die een blijvende indruk maken?

Aarzel niet langer en maak gebruik van onze diensten om deze beelden te realiseren. Je kan hierbij kiezen om een eenvoudige set van foto's te bestellen, maar evenzo een uitgebreide video opname of zelfs mee de regie in handen nemen door de vluchtopnames life mee te volgen m.b.v. een 3D-bril die je toelaat een beeld te hebben als een vogel op het landschap!

Het beeldmateriaal is van hoge kwaliteit en kan in de meeste gangbare formaten aangeleverd worden zodat u snel u beeldmateriaal beschikbaar hebt.

opm: onderstaande beelden zijn niet bewerkt/bijgewerkt - deze zijn zo genomen m.b.v. de drones en kunnen naderhand uiteraard nog steeds verder verwerkt worden om optimaal tegemoet te komen aan uw eisen en wensen.

DJI0176-2DJI0176-2

DJI0204-2

DJI0129-2

DJI0180-2DJI0055-2

Verbluffende beelden die betaalbaar zijn - Snelle realisaties van inspecties mogelijk aangepast aan uw wensen en dit volledig legaal

U kan steeds verzekerd zijn dat de opdrachten correct worden uitgevoerd en niet in strijd zijn met de luchtvaartwetgeving of privacywetgeving. Dit is immers cruciaal indien u deze beelden wenst te gebruiken en hiervoor niet aangesproken kan worden. We bezitten hiervoor over de vereiste 1a licentie voor onderstaande diensten en voldoen aan de eisen gesteld door het DGLV (Directoraat Generaal van de LuchtVaart) qua opleiding en materiaal.

 

Dienstverleningen

We zijn gespecialiseerd in allerhande vormen van luchtfotografie m.b.v. drones. Zij zijn uw ogen in de lucht. U kan zelfs de beelden life meevolgen middels een een 3D-bril die de beelden van de drones rechtstreeks weergeeft zodat direct resultaat mogelijk is.

Kwalitatieve foto's genomen van 1m afstand tot opnames van grote afstand. Hierdoor zijn details van dakpannen, overzichtsbeelden van bedrijfsgebouwen en panoramische beelden van landschappen realiseerbaar. Dit haarscherp en in een gemakkelijk overdraagbaar formaat zodat u deze steeds kan delen met wie u dit wenst. Door gebruik te maken van drones is de kostprijs voor u zeer aantrekkelijk en onvergelijkbaar met deze van bv een helicopter of vanuit een vliegtuig.

Onderstaande diensten zijn alvast mogelijk. Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons en mogelijks zijn we in staat u verzoek te realiseren. De mogelijkheden en toepassingen zijn immers eindeloos!

FotoLuchtfotografie: Allerhande opnames zijn hierbij mogelijk zolang deze binnen het wettelijke kader van de luchtvaart en privacywetgeving vallen. Afstanden van cm's tot 100den meters van de gewenste objecten zijn mogelijk alsook het gebruik van zoomlenzen om extra close-ups te realiseren

Film Video opnames: van bedrijfs-promofilmopnames tot sfeeropnames van ochtendlandschappen zijn mogelijk. Door gebruik te maken van professionele camera's zijn haarscherpe beelden realiseerbaar die u kan gebruiken voor privé alsook bedrijfstoepassingen. Ideaal is het gebruik van onze dienstverlening voor het in beeld brengen van bv evenementen met opnames en/of beelden die anders nooit mogelijk waren vanop de grond. Promotiefilm hebben een heel andere look indien deze beeldmateriaal bevat vanuit de lucht. In onderling overleg kan bepaald worden wat u zelf wil doen en wat wij moeten doen van opname tot montage.

Insp Inspectie: Gebouwen, daken, bruggen, sluizen, pilonen,... zijn middels onze drones inspecteerbaar. Het grote voordeel hierbij is dat deze methodiek toelaat anders gevaarlijke en of complexe inspecties op een relatief eenvoudige wijze uit te voeren. En op een snelle wijze! Door dit in combinatie met een 3D-bril kan u zelf de inspectie meevolgen en eventuele bijkomende instructies geven. Door de mogelijkheid van inzoomen van de beelden kan ook steeds een veilige afstand worden gehanteerd van eventuele gevaarlijke situaties. Mogelijkheden zijn hier bijna eindeloos: van een beschadigde schouw bij u thuis tot een detailinspectie van een kerktoren of industriële constructie. We bezitten eveneens een infraroodcamera op een van de drones die ons in staat stellen radiometrische warmtebeelden te nemen van de te onderzoeken site zoals bv zonnepanelen, maar ook van warmtelekken of zelfs om dieren te detecteren bij bv gewasbescherming.

Land landbouw: we zijn in staat akkers, boomgaarden, landerijen, ... duidelijk in kaart te brengen als plattegrond en dit door het in elkaar voegen van 100den foto's tot 1 grote foto die u in staat stelt een perfect detail te hebben van u terrein, land of landgoed (landbouwkartering) . Doordat deze foto nauwkeurig is samengesteld is het perfect mogelijk hierop afmetingen van te bepalen, oppervlakten,... het biedt dus de mogelijkheid om terreinen in te tekenen en bv het bepalen van de lengte van een benodigde omheining. Gewassen kunnen ook in beeld worden gebracht en middels lichtreflectiemeting kan de gezondheid van gewassen worden afgelezen (bodemvocht), maar ook door gebruik te maken van infraroodbeelden voor gewasbescherming.

Ramp Schadeopmeting: na een storm kan m.b.v. onze drones op een snelle wijze een overzicht gemaakt worden van de schade van gebouwen, installaties, natuur. Dit is uitermate handig voor verzekeringsmaatschappijen maar ook voor bv dakwerkers die op deze wijze  niet ter plaatse op het dak moeten voor de eerste vaststelling. Drones kunnen dit realiseren tegen een zeer voordelig tarief en op een veilige wijze.

Map Mapping: wenst u een groot gebied vanuit de lucht in beeld brengen? wij kunnen een hoogkwalitatieve luchtkaart maken door het maken van foto's met GPS coördinaten die vervolgens worden samengevoegd tot het gewenste overzichtsbeeld. Uiteraard kunnen evenzeer filmopnames gemaakt worden van het gehele terrein alsook 360° panorama's.

3D 3D-Model: wenst u een digitaal 3D-model van uw woning, van een gebouw, landschap of installatie of ander onderwerp? We zijn in staat om door het digitaliseren van een groot aantal foto's van het onderwerp, een 3D-model te vormen die u in staat stellen het onderwerp uit alle hoeken te onderzoeken. Ideaal voor bv renovatieprojecten om de verschillende stappen mooi in beeld te brengen en te kunnen vergelijken.

Werf Werfopvolging: Niets is eenvoudiger om een bouwwerf middels onze drones te inspecteren. Door op verschillende tijdstippen deze werf te inspecteren kan u perfect evoluties zien, onveilige werksituaties detecteren en deze bespreken tijdens de werfvergaderingen. Snelheid zijn hierbij troef;

Zon Zonnepaneelinspectie: door het gebruiken van een radiometrische infraroodcamera zijn we in staat om kleine temperatuursverschillen te detecteren op zonnepanelen. Op deze wijze kan er snel en veilig controles worden uitgevoerd van zonnepaneelinstallaties onafhankelijk waar deze zijn geïnstalleerd (dak-piloot-zonnepaneelveld). De beeldpixels bevatten een temperatuurgradiënt naast het visuele IR-beeld zodat u deze desgewenst zelf kunt analyseren op afwijkende temperaturen.

SAR Search & Rescue: bent u uw huisdier kwijt, is een van u kinderen of deze van een kennis verloren gelopen? Door het gebruik van onze toestellen kunnen we snel een zoekactie uitvoeren vanuit de lucht en kunnen we door het gebruik van infraroodtechnologie deze dieren en mensen meestal snel opsporen. Eenmaal de locatie gekend is, kan u deze snel bereiken en hen veilig stellen

Snel, haarscherp en betaalbaar

Daar staat onze service voor. Onze opnames worden desgewenst gepersonaliseerd, voorzien van een watermerk,... en kunnen vlot gedeeld worden met wie u wenst. Overtuig u zelf en bekijk de projecten en portfolio op deze site en neem contact met ons op voor verdere info.

Offline Page

 

There is a possibility to disable access to the front of your site.

How to enable the offline page?
Step 1: Go to "System -> Global Configuration -> Site".
Step 2: Click on "Yes" for "Site Offline" option.
Step 3: Fill in a text for "Offline Message" to give your visitors some explanation about why your website is unavailable.
Step 4: Click on "Save" to save your settings.

How to customize the offline page?
You need to edit the following file: /templates/jm-template/offline.php


Ut lectus felis, facilisis nec erat at, pretium pellentesque lectus. Donec sit amet nibh est. Morbi augue libero, pretium vitae nulla ac, malesuada ultricies neque. Donec eget neque erat. Nam dictum justo sit amet placerat consectetur. Maecenas laoreet, ligula vel scelerisque ultricies, lorem urna luctus odio, eget convallis urna erat quis justo.

Morbi vel placerat nisl, ut tempor odio. Sed lacinia purus sit amet lorem dictum tincidunt. Nunc placerat egestas vehicula. Fusce eu risus sit amet metus sagittis volutpat vehicula porttitor elit. Sed fringilla purus sed mi scelerisque scelerisque. Donec vel enim ligula. Phasellus vulputate ac dui aliquet dapibus. Suspendisse ut vestibulum tellus, sed gravida arcu. Aliquam erat volutpat.

Cras eleifend iaculis purus sed hendrerit. Nulla facilisi. Sed congue semper consequat. Nam viverra semper libero, a luctus eros. Nulla porttitor commodo velit nec rhoncus.


Cras eu quam vitae magna cursus adipiscing. Etiam quis mi lacus. Proin fermentum velit non ligula malesuada imperdiet. Sed sapien enim, porta vel tempus sed, suscipit quis nisl. In vestibulum ut massa eu feugiat.

Nulla vestibulum ultrices felis sit amet dapibus. Suspendisse et ligula hendrerit, auctor justo vel, sagittis metus. Mauris tincidunt quam eu pulvinar sagittis. Pellentesque imperdiet, purus vel feugiat pharetra, lectus velit scelerisque nisi, a aliquam nibh augue vel urna. In volutpat tellus et pulvinar varius. Aenean ultricies euismod rhoncus.


Cras eleifend iaculis purus sed hendrerit. Nulla facilisi. Sed congue semper consequat. Nam viverra semper libero, a luctus eros. Nulla porttitor commodo velit nec rhoncus. Vivamus blandit tellus risus, et hendrerit nisi aliquet ut. Ut imperdiet orci tellus, in tristique urna mattis eu. Pellentesque ligula nisl, hendrerit nec facilisis sit amet, faucibus ac nulla. Morbi et consectetur ante. Etiam eu sodales tortor, ac dapibus lectus.

Cras eleifend iaculis purus sed hendrerit. Nulla facilisi. Sed congue semper consequat. Nam viverra semper libero, a luctus eros. Nulla porttitor commodo velit nec rhoncus.

In laoreet tempor felis, in ornare urna consequat sit amet. Praesent vehicula libero ac tellus rutrum ultrices. Sed eu consectetur libero, id varius massa. Quisque vestibulum tempus felis. Nulla interdum varius arcu nec accumsan.

Business Theme

763

Culinary Theme

JM Services

Dental Theme

JM Services