eeGeMa - Drone-eyes beschikt over een divers gamma aan drones met aangepast materiaal om te kunnen inspelen op diverse vragen van u. Dit gaande van snelle interventie middels kleine een compacte drone tot het inzetten van hexacopters voor het vliegen boven menigten

Afhankelijk van de opdracht zijn volgende drones beschikbaar

Inspire 2

De Inspire 2 is een echte alleskunner en is in staat om speciale opdrachten uit te voeren

Deze drone kan filmen in hoge resolutie en dit aan snelheden van +100km/u!


Dit werkpaard kan tegen een stootje wind en kan een zware camerabody probleemloos dragen om geweldige beelden te maken. De Inspire 2 kan uitgerust worden met enerzijds een X5S camera die gebruikt wordt voor professioneel fotograferen waarbij er verschillende lenzen op kunnen gemonteerd worden (1.7 of zelfs een M.Zuiko zoomlens behoort hierbij tot de standaard mogelijkheden). Naast de 'traditionele' camera, kan de Inspire 2 uitgerust worden met een radiometrische infraroodcamera waardoor perfecte infraroodbeelden kunnen gemaakt worden die naderhand volledig radiometrisch geanalyseerd kunnen worden met FLIR-software warbij elke pixel temperatuurinformatie bezit. Hierdoor kan niet enkel een warm punt detecteert worden, maar ook de temperatuur hiervan nauwkeurig worden afgelezen.

 

De Inspire 2 bezit volgende specificaties:

 • X5S camerabody CMOS 4/3" + DJI 15mm lens (72°FOV) of M.Zuiko Olympus Zoomlens 14mm-42mm
 • FLIR radiometrische camera 336R 

 

Mavic Pro 

De Mavic Pro is misschien de kleinste drone in het gamma, maar deze is perfect overal inzetbaar en gemakkelijk transporteerbaar

Door zijn kleine afmetingen kan de drone ook probleemloos in overdekte ruimtes ingezet worden alsook nabij voorwerpen of op andere moeilijk bereikbare plaatsen.


De Mavic lijkt misschien klein, maar zijn mogelijkheden qua fotografie zijn niet te onderschatten! Met zijn 1/2.3" CMOS en 12mio pixels heeft deze kleine drone een niet te onderschatten camera aan boord (78,8° FOV) en kan opnames maken van 4000x3000 pixels die adembenemend zijn!

 

De Mavic Pro bezit volgende specificaties:

 • 1/2.3” (CMOS), Effectieve pixels:12.35 Mp
 • Sluitertijd regelbaar van 8s tot 1/8000s
 • Video bitrate van 60Mbps
 • Formaten: JPEG, DNG, MP4, MOV,...

 

Yuneec H520 

De Yuneec valt extra op door zijn felle kleur en is door de 6 rotoren perfect geschikt om boven mensen te vliegen. Doordat deze hexacopter bij falen van 1 van de 6 motoren/rotoren probleemloos nog kan landen is deze drone ideaal om ook boven bv kwetsbare installaties opnames te maken.


Deze drone is door zijn bouw perfect in staat zeer stabiel te vliegen bij een stevige wind of bij lichte motregen

 

De Yuneec H520 bezit volgende specificaties:

 • Full frame sensor E90 camera 20Mp
 • 4K 60FPS
 • 360° roteerbare camera

 

Phantom 3 Advanced

Deze drone is misschien de oudste van het gamma maar is een echt betrouwbaar werkpaard die voorzien is van voldoende batterijen om gemakkelijk meer dan 1uur in de lucht te blijven

Deze drone is in staat om probleemloos mooie opnames te maken waarbij de omstandigheden mogelijks niet altijd perfect zijn voor een drone. Zijn camera is minder hoogkwalitatief als de voorgaande, maar toch is het beeldmateriaal nog steeds zeer goed te noemen.

 

De Phantom 3 Advanced bezit volgende specificaties:

 • 1/2.3” CMOS  12MP
 • FOV 94°
 • 2.7K 40Mbps