eeGeMa bezit voor het maken van luchtbeelden kleine tot middelgrote  professionele drones. Door de huidige technologie en beperkte afmetingen zijn deze drones zeer handig en nauwkeurig in besturing. De drones zijn voorzien van een 4K camera voor mooie en scherpe beelden en video's. Het gebruik van dergelijke drones biedt de mogelijkheid om van zeer nabij of vanaf grote afstand van de gewenste voorwerpen te komen om zo spectaculaire beelden en opnames te maken. De enigste limiet is de huidige wetgeving m.b.t. waar en tot welke hoogte je al dan niet mag vliegen. Dit wordt steeds gerespecteerd als gebrevetteerde dronepiloot bij eeGeMa.

Volgende drones kunnen voor u worden ingezet:  

DJI Phantom 3 Advanced                                   

 Deze drone is voorzien van het Vision Positioning Systeem. Deze sensoren bevinden zich aan de onderzijde van de drone en zien hoe ver de drone zich van de grond begeeft. Hierdoor kan je relatief gemakkelijk (indoor) vliegen zonder gebruik te maken van GPS.

 Met de DJI Phantom 3 Advanced maak je opnames in een 2.7K UltraHD resolutie tot wel 30 frames per seconde. Foto's maak je met de 12.0 megapixels camera. Door de 3-assige gimbal wordt het beeld continu gestabiliseerd en maak je altijd haarscherpe opnames.

 

DJI Mavic Pro                                   

De Mavic Pro drone is voorzien van het diverse sensoren aan de voor- achter- en onderzijde. Hierdoor kan de drone op een zeer veilige wijze worden bestuurd op moeilijke plaatsen. Door zijn kleine afmetingen is deze perfect inzetbaar op moeilijke plaatsen alsook kan deze drone perfect worden ingezet voor indoor opnames van bv bowlingbanen, bedrijfshallen,... 

Deze compacte drone filmt in 4K met 30 fps en maakt foto's van 12 megapixels. De foto's worden in RAW formaat op een geheugenkaart opgeslagen. Zo kunnen de afbeeldingen professioneel nabewerkt worden. Beelden zijn uitermate stabiel dankzij de ingebouwde 3 assige gimbal. 

Inspire 2                           

Voor het maken van luchtbeelden bij minder gunstige weersomstandigheden of nauwkeurigere positioneringen beschikken wij over een DJI Inspire 2 die zelfs ingezet kan worden bij snel bewegende voorwerpen (maximale snelheid is 106km/u met target locking).

Door het intrekken van het landingsgestel is deze drone meer gestroomlijnd en kan door de sterkere motoren de drone tegen een stevige windstoot. Ook kan de camera 360° om zich heen kijken zonder dat het beeld verstoord wordt door het landingsgestel. Dit is een professionele drone die een zeer hoge kwaliteit van foto's kan leveren zowel stilstaand(hangend in de lucht) als in volle snelheid een voorwerp volgen via een locking target system. Actie beeldopnames verzekerd!